Restaurant Choux

Restaurant Choux

Contactgegevens restaurant Choux

Restaurant Choux
De Ruijterkade 128
1011 AC Amsterdam
+31 6 16512364
info@choux.nl
http://choux.nl/

De beoordeling van restaurant Choux

Eten: 8,0
Service: 7,0
Decor: 7,0

Waarom restaurant Choux

“Ik heb hier beter gegeten dan bij Beluga echt een topper” Jullie moeten hier echt gaan eten,…helemaal jullie stijl. Dat is wat een vriend van ons zei , toen hij van de week met Carlo had afgesproken. Dus… hebben we meteen daad bij het woord gevoegd. We wisten op vrijdagmiddag nog een plekje te reserveren in het populaire en bomvolle restaurant aan de Ruiterkade in Amsterdam voor diezelfde avond 20:45 uur.

Verwachting van restaurant Choux

De verwachtingen waren hoog gespannen. Het restaurants staat bekend om hun inspirerende, hoog op smaak en gerechten met groenten in de hoofdrol en een uitgebreide -met niet alledaagse wijnen- wijnkaart. Ook de 8,7 die het restaurant op Iens en het gegeven dat een goede vriend dit restaurant echt ster waardig vindt, maakte ons nog nieuwsgieriger. Op de foto’s zag het er lekker knus uit, dus we hadden echt zin in een heerlijk verwenavondje.

Onze meningen over restaurant Choux

Dit is wat wij van restaurant Choux vinden:

En wat vond jij van restaurant Choux

Goeie vraag… Ik vond het wel lekker, maar ik was aardig in de war doordat ik echt iets anders had verwacht. Joost had me toch een beetje op het verkeerde been gezet door zijn enorme enthousiasme.

Ja ik had hetzelfde 😏 Bij binnenkomst waar we even moesten wachten dat zou ik persoonlijk wat gezelliger aankleden. Nu had ik het idee of ik in de wachtruimte zat bij de afhaal Chinees😁 De heerlijke mousserende wijn maakte dat ook wel weer goed…🥂

Het eten was qua smaken soms wat extreem vond ik

Afhaalchinees vind ik wat overdreven, maar het leek inderdaad op een wachtkamer van een huisarts 🙈

Nee daar wil je een heerlijk avondje dineren beginnen😜

De gerechten waren groter dan ik dacht en inderdaad extreem qua smaak. Iets voor een geoefende eter. Een beetje moderne kunst, je moet er even aan wennen. Wel lekker, maar geen gerechten waarbij je je bord wilt aflikken. Eén portie van iets was ook genoeg.

Wat ik wel kon waarderen is dat groenten centraal stonden in het gerecht. Ik mistte alleen wat subtiliteit. Als iemand het vergelijkt met een ster restaurant had ik er toch iets meer van verwacht. Daarbij vond ik de inrichting van de locatie ook niet zo warm als ik eerlijk ben. Het personeel was wel vriendelijk maar toch ook een beetje uit de hoogte en afstandelijk. Dan is sfeer wat mij bederft toch ook wel heel bepalend voor je beleving.

Eens, we waren denk ik op het verkeerde been gezet en dat heeft zeker invloed op ons eindoordeel.

Wel vond ik bijvoorbeeld het dessert met ijs van snijbonen briljant lekker. Ik kan het dus wel aanraden, maar ga er dan heen met een andere verwachting dan die wij hadden.

Dat was absoluut mijn favoriet van de avond maar als je met zijn tweetjes dat toch even 180 eurootjes aftikt dan ga ik liever ergens anders eten 😁 Wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar

Hij zit voor mij ook in de hoek: “Been there, done that”. Tof om een keer gegeten te hebben, maar inderdaad geen blijvertje.

Bij deze afgevinkt dan 😉👍🏻

 

De foto’s gemaakt in restaurant Choux

Dit zijn de foto’s die we hebben gemaakt in restaurant Choux:

Restaurant Choux Restaurant Choux Restaurant Choux Restaurant Choux Restaurant Choux Restaurant Choux Restaurant Choux